Reviews

Reviews die u kunt geven.

Reviews zijn de ervaringen die u met met ons bedrijf heeft beleefd. Ik, Peter Creemers van Gebouw en Renovatie Service stel dit zeer op prijs.

Reviews goed of minder goed.

Hier kunnen wij alleen maar van leren. Al uw ervaringen gerust opschrijven en verzenden. Druk daarvoor op de onderstaande knop met de tekst Create your own review.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Peter Creemers Gebouw en Renovatie Service Maastricht
Average rating:  
 3 reviews
nieuwe wc

Afgelopen week heeft Peter bij ons de nieuwe wc, geberit aqua clean Mera comfort, geplaatst. Ondanks dat wij een oud Geberit inbouwreservoir hadden wat al meer dan 10 jaar oud was wist Peter het toch voor elkaar te krijgen om alles correct en netjes aan te sluiten. Peter is een echte vakman die we in de toekomst zeer zeker vaker gaan vragen voor klusjes rond en om het huis. We zijn super tevreden over het advies en de installatie. Wij bevelen de service en het product zeker aan!!

wc ruimte

peter en ik hoofdzakelijk peter hebben heel goed en leuk samengewerkt bij het moderniseren van de toiletruimte zou het zo weer doen peter kwam ook altijd zijn beloftes na prima

Bestrating en stroom aanleggen

Hoi Peter,

Ik wil je toch even zeggen dat wij niet alleen over het eindresultaat tevreden zijn maar ook over alle dingen ervoor. Overleg, luisteren naar wensen. accuraat werken, afspraken precies na komen. TOP. Jullie zijn aan te bevelen.

Reacties zijn gesloten.